Междуучилищен форум по кариерно ориентиране ще се проведе в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:25 / 03.05.2017
1725
Днес и утре Регионалното управление на образованието-Пловдив, съвместно с Центъра за кариерно ориентиране - Пловдив (ЦКО), организират междуучилищен форум по кариерно ориентиране "Дни на професиите". Информационното събитие ще се проведе в Дома на културата "Борис Христов" от 9.30 часа. 

Форумът е една от основните дейности на Центъра за кариерно ориентиране, а именно "Популяризиране на професионалното образование" и "Училищни форуми по кариерно ориентиране" по проект "Система за кариерно ориентиране в училищното образование". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", съфинансиран от Европейските структурни и инвестиционни фондове. 

Планираното информационно събитие ще популяризира профилите и специалностите, които се изучават в професионалните гимназии на територията на област Пловдив. Фокусната целева група са ученици от VI, VII и VIII клас от основните училища, техните родители и граждани. В рамките на форум "Дни на професиите" ще има изложение, демонстрации и богата програма от презентации на професионалните гимназии на територията на град Пловдив и областта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).