Мая Манолова ще мести въздушния коридор на военните около Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
10:58 / 29.07.2018
7670
Омбудсманът на Република България Мая Манолова се е заела да премести въздушния коридор на военните машини и той да не преминава над близките селища, научи Plovdiv24.bg. Това поне става ясно от неин отговор на жалба изпратена от жителите на близките около летище "Пловдив" села (отговорът вижте в галерията). Ето още какво ни споделят живущите около летището:

 Здравейте уважаема редакция, бях ви писала във връзка с инцидента с военен хеликоптер на 12.06.2018г.до с.Крумово, за тревогите на населението попадащо под коридорите на учебните полети.

Заех се с нелеката задача някой да ме чуе и да помисли трезво и отговорно, за опасността при развитие на най-лошия сценарий-падане на военна машина върху населено място.

Единствената инстанция от която получих подкрепа бе тази на Омбудсмана на република България, за което благодаря, както от свое така и от името на многобройното население на засегнатите райони.

Прилагам писмото отговор на моята жалба, което получих в петък.

Надявам се занапред, военните сами да се досещат за очевидни заплахи, а ние като граждани на Република България, от чийто джоб идват техните заплати, да спим спокойно.

Благодаря и за вашата подкрепа и даването на гласност на случая.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).