Масови арести в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:55 / 05.09.2020
26838
Служители на Четвърто РУ задържаха за притежание на наркотици 30-годишен пловдивчанин. На 31 август извършили проверка на мъжа на улица "Иван Перпелиев" и при последвал личен обиск иззели от него амфетамин  с тегло 0,116 гр. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.354а, ал.3 от НК.

За шофиране под въздействие на наркотични вещества в арестните помещения на РУ Хисаря и Четвърто РУ са задържани двама водачи. В сутрешните часове на 31 август при проверка на лек автомобил "Пежо 306" служители на районното установили, че 41-годишен варненец, управлява  превозно средство – чужда собственост, под въздействието на марихуана.  

При обход в района на "Понеделник пазар" в Пловдив автопатрул на четвърто РУ спрял за проверка 30-годишен водач на лек автомобил "Пежо 206". Тестът отчел употреба на амфетамин и кокаин. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24 часа, а по случая е започнато бързо производство. 

В ареста на Пето РУ са задържани двама водачи, шофирали в нетрезво състояние на територията, обслужвана от районното управление. При проверка по надлежния ред, извършена на 31 август на "Асеновградско шосе" е установено, че 42-годишен мъж от Панагюрище е седнал зад волана на "Рено" след употреба на 1,43 промила алкохол.

По случая е започнато бързо производство. Дрегерът отчел употреба на алкохол и при теста на 60-годишен водач от Крумово. Екип на сектор "Пътна полиция" бил сигнализиран за пътен инцидент на път II- 86. Пристигналият екип установил, че мъжът управлявал лек автомобил "Рено" е загубил контрол над автомобила си и е самокатастрофирал след като е употребил алкохол.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).