Малките гвардейци от ЦДГ "Мая" изумиха публиката в "Арена Армеец"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:13 / 09.05.2016
7591
На 5 май за трета поредна година се проведе парад на военната духова музика с международно участие - оркестри от САЩ, Гърция и гайдари от Шотландия и под патронажа на президента на Република България - Росен Плевнелиев

Специални гости на парада в зала "Арена Армеец" бяха малките гвардейци от ЦДГ "Мая", които ръководени от директора Стоил Семерджиев и със завидно спокойствие и концентрация, предизвикаха истински фурор. 

Двудневният им престой, заедно с придружаващите ги родители и учители, както и изхранването на децата, беше осигурено от Националната гвардейска част.

Малките гвардейци присъстваха и на генералните репетиции, както и изживяха два много запомнящи се дни. Тяхната изява на парада предизвика бурни аплодисменти, а присъстващите над 10 000 души в залата изгледаха изумени и на крака изпълнението на елементите от строевата подготовка и фигури на големите гвардейци под звуците на музиката на духовия оркестър на Националната гвардия. 

На финала бурните аплодисменти заляха залата. Изявата на децата предизвика множество коментари и възхищение както от страна на многото военни и ветерани, така и сред публиката дълго време след края на парада.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).