Малки пловдивски "абитуриенти" изнесоха уникално представление

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:38 / 30.05.2017
6387
В неповторим празник се превърна завършването на учебната година и сбогуването с детската градина за малките "абитуриенти" от група "Слънчеви лъчи" на ДГ "Зора". Вчера бъдещите ученици изнесоха уникално представление, с което в стихове разказаха за своите приключения от първия ден в детската градина до завършването си.

"Сценарият е писан специално за нашите деца и разказва реални случки от техния живот в детската градина", уточни едната от учителките - г-жа Стоилова, която лично е редила римите за възпитаниците си. Това е първи випуск за тандема Пепа Стоилова - Десислава Йорданова, които със сълзи на очи вчера изпратиха своите "абитуриенти".

"Емоциите ни бяха споделени не само от децата, но и от техните родители", добави г-жа Йорданова. И всичко това се случи с безценната помощ на помощник-възпитателя Роза Иванова.

За последните четири години децата от група "Слънчеви лъчи" на ДГ "Зора" неведнъж бяха под светлината на прожекторите, като водиха родителите си на сафари в Африка, готвиха и рецитираха стихове заедно с тях, разказваха им приказки по нов начин. Зад гърба си те оставят осем спектакъла, много тържества и открити уроци, невероятни спомени и истински приятелства. Бъдещите ученици споделиха вълнението си от това, че скоро ще пристъпят прага на училището, но не скриха и тъгата си от раздялата с приятелите, учителките и детската градина.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).