Малчугани с празничен концерт, посветен на Деня на Земята

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:50 / 17.04.2014
2101
Децата, Училищното настоятелство и екипът на ЦДГ "Снежанка" кани всички, които обичат да се забавляват и сътворяват заедно красота, от 11.30 ч. на 22.04.2014 г. на открито - в двора на детската градина с традиционната инициатива посветена на Деня на Земята "Уханието на... цветята и биоградинка" с работилничка за майсторлани, а от 12 ч. всички заедно да се насладим на празничен концерт, великденска изложба, засаждане на дръвчета. 
 
Родители и гости през целия ден заедно с децата могат да засядят цветя, билки и зеленчуци, а следобяд да се включат в работилничка за рециклирани чуднотии.

На празника са поканени Иван Тотев - кмет на община Пловдив, Стефан Стоянов, заместник-кмет "Култура, образование, туризъм,иновации, развитие и европейски политики", Райна Петрова - кмет на район "Централен" и заместник-областният управител Атанас Петков.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).