МВР пуска супер бързи патрулки под прикритие по магистралите!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (10)
13:19 / 07.03.2019
11510
Високоскоростни немаркирани полицейски автомобили ще дебнат за скорост и нарушения по магистралите и главните пътища на страната. Това стана ясно от думите на главния секретар на МВР старши комисар Ивайло Иванов, който е на посещение в Пловдив днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Пътнотранспортният травматизъм в Пловдив и областта е тежък, но оттук минават много основни артерии, а ние като ръководство продължаваме да взимаме мерки, коментира той. Що се отнася до мерките, то планът е до края на годината да бъдат закупени 15 високоскоростни необозначени автомобила, с които служителите на реда да следят ситуацията по магистралите и основните пътни артерии. Планирано е и закупуването на още 200 автомобила - 80 високопроходими и 120 комбита, нови камери за скорост, още тестове за наркотици и прочие. В най-скоро време пък ОД МВР - Пловдив може да очаква 25 броя нови патрулки. "Няма да жалим средства, за да спасим повече човешки животи", категоричен бе Иванов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).