Лятното турне на Кичка Бодурова стартира от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:47 / 23.05.2017
2243
Кралицата на комедията Стоянка Мутафова ще бъде специален гост на лятното турне на Кичка Бодурова у нас. Актрисата ще представи свой миниспектакъл на сцената в 6 български града, а неотлъчно до нея по време на артобиколката ще бъде и дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки.

Националното турне на Бодурова ще стартира на 8 юни в Пловдив в Летния театър, а графикът й с концерти включва още Плевен (12 юни), Велико Търново (13 юни), Стара Загора (14 юни), Бургас (30 август) и Варна (31 август).

Естрадната певица ще изпробва синхрона си на сцената с Мутафова един месец по-рано. Как театърът и музиката вървят ръка за ръка двете ще доказаха снощи, когато забавляваха сънародниците ни в театър La Latina, Мадрид.

В турнето по традиция ще участват и Диди Николов - бузуки и китара, както и струнен квартет "Мистик". В сетлиста за концертите са включени, както добре познатите хитове "Писах му", "Сурова нежност", "Едно бузуки пее", "Пея за вас, приятели" и "Обичам те, майко, Българийо", така и много нови и неизпълнявани досега песни. Пропуски за спектаклите се котират на цени между 10 и 20 лв. и вече могат да бъдат намерени в билетен център пред Община Пловдив. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ПТП затапи Околовръстното на Пловдив
В Пловдив ГЕРБ-СДС откри кампанията си за изборите на 9 юни за ст...
Почина проф. Петър Луканов
Официално: "Рогошко шосе" е отворено за движение
Полицаят, взел 50 лева подкуп, бил награждаван за отказан подкуп
"Дефиле вино и гурме" започна в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).