Кървав екшън край Пловдив, арестуваха Малката кобра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
11:39 / 21.06.2017
58720
Кървав екшън се е разиграл тази нощ в пловдивското село Калояново, разказаха разследващи. Арестуван е 18-годишният ром Стоян Гадев с прякор Малката кобра. Младежът от село Първенец бил на гости при роднини в Калояново. На софрата снощи в махалата бил и друг роднина - 22-годишният Иван Величков от Пловдив. Алкохолът дошъл в повече на компанията, за да покаже колко му е корава главата, Иван награбил стъклена бирена бутилка и я разбил в главата си. 

Тя се счупила, текнала кръв, спукал черепа си. Тумба от 5-6 мъже поели към Спешна помощ в Калояново. Заради постоянните ромски набези и агресия вратата на Спешното била заключена през нощта. Ромите звънели, викали, псували, съборили пейки, счупили едно от стъклата на сградата. Щом им отворили, връхлетели вътре със заплахи и закани за убийство. 

Ритали кошчета, съборили от бюрата цялата документация, заканили се на сирийският лекар д-р Ахмед Мусави. Инициатор на цялото това кощунство бил Малката кобра, който излязъл навън и започнал да скача върху личната кола на медицинската сестра. Била повикана полиция, докторът, сестрата и шофьорът на линейката били силно стресирани. В това време от махалата в Калояново надошли още роми.

Само бързата намеса на два екипа полицаи от хисарската полиция предотвратила кървава драма. Окървавеният Иван бил натоварен в линейката и откаран в пловдивска болница, а тълпа братовчеди тръгнала след него. Пред болницата ромите са прибрани на разпит от полицията, останалите в Калояново цигани също били закарани на разпит. Към момента официално арестуван е Малката кобра, той ще остане зад решетките 24 часа, очаква се прокуратурата да удължи ареста. Екипът от Спешна помощ се кръсти и казва, че ако не е била скоростната реакция на ченгетата, пиянската агресия на развилнелите се роми е щяла да се превърне в трагедия.


Източник: Блиц

Виж коментарите (32)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).