Краставо куче легна в сепаре на кафене в Пловдив, може да се стигне до евтаназия!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
15:03 / 24.07.2017
24316
В зрелищна акция се превърна залавянето на краставо куче в центъра на Пловдив, което се настани в сепаре на луксозно кафене. Там престоя повече от час. Клиенти с отвращение гледаха четириногото, чиято козина беше окапала от заразата. "Сутринта се появи откъм общината. Засили се и се метна в сепарето", разказа барманката. Тя понечила да го изгони, но кучето започнало да ръмжи. 

Тогава жената се принудила да позвъни в зооветеринарния комплекс. Екип пристигна на място и предпочете да не упоява песа, а директно с примка го хвана за крака и го вкара в буса. По думите на служителите кучето е много зле. По оголената кожа се виждат рани. "Лекарите в приюта ще преценят как да го лекуват, но ако се окаже, че болестта не може да бъде овладяна, не е изключено да се прибегне и до евтаназия", казаха ловците пред "24 часа". Те препоръчаха на барманката тутакси да махне дамаската, на която кучето е лежало, защото може да зарази някой клиент.

Виж коментарите (26)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).