Корнелия Нинова: Пловдивската организация има огромен потенциал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:42 / 11.09.2020
3995
Със ставане на крака и скандирания "БСП", "Победа" и "Нинова", които продължиха цели 5 минути. Така я посрещна препълнената зала на гранд хотел "Пловдив" днес Корнелия Нинова, която проведе среща със социалисти от Пловдив. На срещата присъстваха и представители на партийните организации в общините Асеновград, Брезово, Калояново, Карлово, Лъки, "Марица“, Първомай, Раковски, "Родопи“, Садово, Съединение, Хисар, Кричим, Перущица, Стамболийски, Куклен и Сопот.

С много емоция социалистите посрещнаха Нинова и категорично декларираха подкрепа за нея в предстоящия пряк избор за председател в събота 12 септември.

"Пловдивската организация има огромен потенциал, който не се използва за успеха на БСП и на града. Прекият избор е възможност да покажете силата на редовите членове, които сте партията. Виждайки тази пълна зала и ентусиазма ви, вярвам в мъдростта, честността и енергията на пловдивските социалисти", заяви Корнелия Нинова.

Редовите пловдивски социалисти подкрепиха Нинова, а градското ръководство в лицето на Георги Гергов бойкотира срещата, като не разреши използването на залата, собственост на БСП в район "Северен", което наложи провеждането на срещата в голямата зала на "Гранд хотел Пловдив". Градското ръководство не присъства на срещата.

Срещата беше по покана на сформирания Инициативен комитет за подкрепа на Корнелия Нинова, в който влизат интелектуалци, професори, генерали, архитекти, председатели на ОПО и редови членове на партията. Нинова бе подкрепена и от народните представители доц. д-р Георги Йорданов, Манол Генов, Веска Ненчева и Димитър Георгиев.

Виж коментарите (2)

Още по темата (160):
24.03.2024 Социалисти от цялата страна с подкрепа за позицията на 55-те
21.02.2023 Замесен в срамен алкохолен скандал пловдивски хирург напусна БСП
16.02.2023 Иван Ченчев: Напусналите БСП Пловдив отдавна са изключени от партията
14.02.2023 БСП Пловдив: Не социалисти, а служители на едрия капитал напуснаха градската партийна организация
14.02.2023 Срив в БСП - Пловдив, общински съветници напускат столетницата
13.02.2023 Калоян Паргов: Този конгрес е еманация на управлението на Корнелия Нинова
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).