Коледният базар отваря врати с много изненади и концерти за празниците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:12 / 29.11.2010
3437
Любимият на пловдивчани Коледен базар в панаира отново отваря врати на 1 декември и ще продължи до 31 декември научи Plovdiv24.bg. По щандовете в палата 8 и откритите площи пред нея посетителите могат да намерят красиви подаръци за предстоящите именни дни, Коледни и Новогодишни празници. Тяхната атмосфера ще се усеща през целия месец с пъстрата културна програма и многобройни атракции, организирани от Международен панаир Пловдив с идеята посетителите да се забавляват и да прекарат приятни часове.

Освен традиционните аксесоари и украса за елхата, изложителите предлагат дамска, детска и мъжка мода, обувки, чанти и кожени изделия, играчки, козметика и парфюмерия, стоки за дома и офиса, мед и пчелни продукти, сладкиши и кулинарни изкушения.

Новост тази година са сувенирните книги и ръчно изработените керамични бижута. За първи път известна компания дистрибутор на козметични и парфюмерийни продукти ще има свой информационен щанд на базара, за да могат посетителите на място да поръчат подаръци за своите близки.

Тазгодишният Коледен базар ще бъде съпътстван и с много празнично настроение. Международен панаир Пловдив е подготвил богата културна програма, която ще продължи от 4 до 22 декември. На сцената в палата 8 ще се изявяват млади певци, танцьори и музиканти от самодейни състави към училища, читалища и школи. Своите умения в модния дизайн, грима и прическите, озеленяването на дома, офиса и вилата ще демонстрират ученици от пловдивски професионални гимназии.

Така Коледният базар се превръща в истински празничен център, където пловдивчани и гостите на града ще могат да прекарат забавно свободното си време в продължение на целия месец декември. Палата 8 ще бъде отворена всеки ден от 10 до 19 ч, включително в събота и неделя, а на 31 декември - до 17 часа.

Виж коментарите (5)

Още по темата (5):
08.12.2010 Над 100 изпълнители на големия Коледен концерт в панаира
05.12.2010 30 павилиона на Коледния базар в центъра
01.12.2010 Започнаха коледните празници в панаира
01.12.2010 Днес отваря Коледният базар на панаира
18.12.2008 Празничен концерт на коледния базар в панаира
Още новини от Новини от Пловдив:
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).