Колебливата подкрепа от “Позитано” – плюс за Захари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:12 / 03.09.2007
1298
Фактът, че Захари Георгиев не е любимец на висшето ръководство на БСП, ще му донесе по-широка подкрепа на изборите сред пловдивчани, прогнозира в интервю за Дарик политологът Татяна Буруджиева. Според нея колебанията на "Позитано" за подкрепата на Георгиев са показали, че той може да бъде достатъчно независим от собствената си партия, а опитът централата да измисли някаква много специална алтернативна кандидатура за Пловдив са разкрили липсата на визия за развитието на една от най-големите партийни организации на БСП.

Буруджиева окачестви това като предимство пред - цитирам - любимеца на Бойко Борисов и основен опонент на кандидата на социалистите - Славчо Атанасов.

Тя смята, че вероятната кандидатура на бизнесмена Георги Гергов няма да разцепи избирателите на левицата.

Според нея никой от досега издигнатите в Пловдив кандидати не е безспорен за електората на собствената си партия, затова битката на кампаниите ще реши изборите в града. За всички анализатори най-голямата изненада засега остава оттеглянето на настоящия кмет Иван Чомаков, което налага нова конфигурация на десните около ново лице, каза Буруджиева.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хакнаха компютърната база данни на голяма компания за търговия с ...
Инцидент в градския транспорт в Пловдив
Шофьорът на камиона от катастрофата с цистерната е в болница
Събитие за зелен лайфстайл събира хора, каузи и отговорни бизнеси...
Арестуваха младеж, буйствал в затворен жилищен комплекс в Пловдив...
Борислав Инчев към кмета: Трябват решителни мерки срещу нарушения...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).