Кокошкарска кражба в пловдивски мол!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:34 / 25.09.2020
6951
За извършена кражба на козметични продукти е съобщила във Второ РУ управителка на магазин в мол "Пловдив". В следобедните часове на 24 септември от търговски обект са откраднати козметични продукти. Установено е, че извършителката на деянието е 15-годишна. По случая е започнато досъдебно производство. 

Извършители на кражби са установили и задържали и служители на Шесто РУ. На 8 септември в районното управление са започнати заявителски материали по сигнали за кражби на два велосипеда, ръчна помпа за гуми, стереоуредба, въдици, електрожен, стойки за микрофони и тонколони. Собствениците държали откраднатите вещи в гаражите си на улиците "Хаджи Гьока Павлов“ и "Острец“.

След проведени оперативно издирвателни мероприятия извършителите на престъпленията са установени. Задържани за срок до 24 часа са общо петима мъже на възраст между 20 и  43 години, всички криминално проявени по линия кражби. Инкриминираните вещи са установени и иззети, а работата по документиране на случаите продължава под надзора на прокуратурата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).