Кметът призова прокуратурата да проверява председател и заместник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:04 / 30.06.2010
2171
Славчо Атанасов призова пред журналисти прокуратурата да извърши проверки как председателят на Общинския съвет Илко Илиев и заместник-кметът по общинската собственост Петко Атанасов са се сдобили с имоти в село Брестовица, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Промените в имотното си състояние двамата съпартийци на кмета и важни хора в управлението на Пловдив са декларирали официално пред Сметната палата, обяснявайки, че всеки за своята покупка е теглил и кредит. "Нека проверят всичко до дъно, за да няма спекулации по въпроса, че са се обогатили по нечестен начин. Това е, изглежда, единственият път всеки да си запази чисто името, както се случи и при замесване на моето име около 6 кв. метра, закупени от баща ми, когато и хал хабер съм си нямал, че ще ставам дори и районен кмет", подчерта Атанасов.

Самият той вече бил претръпнал към лъжите и клеветите около неговото име, които стигнали дори до там, че по жълти медии тиражирали как, за да бъде спасен от рак, му били отстранени мъжките атрибути. Свали от ръката и показа отблизо и ръчния си часовник, който, според сплетните, струвал 25 хиляди лева. "Хубав е, но е китайски и струва само 300 лева", отчете кметът.

За пореден път той изрази изненадата си, че прокуратурата не се е заинтересувала от подадения сигнал, че пълненето на дупките в район "Източен" струвало два пъти по-скъпо, отколкото във всички останали пловдивски райони.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
01.07.2010 С 25-годишен заем Илко Илиев си купил къщата в Брестовица
Още новини от Новини от Пловдив:
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Нов инцидент с младежи в Пловдив!
Славчо Атанасов: Цар Фердинанд няма място в България
Теодора Николова е момичето, пътувало на предната седалка на джип...
Този е младият шофьор, управлявал джипа по бул. "Руски"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).