Кметът на "Тракия": Изпращаме една добра година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:33 / 18.12.2012
2522
"Изпращаме една добра година", така окачестви пред журналисти първата си година като кмет на "Тракия" Костадин Димитров, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той разказа, че думите са на колегата му от "Източен" Петър Петров и беше категоричен, че изразът важи като цяло и за работата на Община Пловдив пред изминалата 2012 г.

"Изградихме много неща в "Тракия", които са видими, а това е изключително важно. Районната администрация успя още през първата година да влезе в много добро темпо и ритъм", сподели още Димитров. 

Строителството на храма "Преображение Господне", инфраструктурните дейности в микрорайон А 13, цялостното облагородяване на парк "Лаута", което ще продължи и през следващата година, новите площадки за домашни любимци, обновяването на "Парка на репресираните", добрата работа с гражданите от района и социалната дейност, развивана от кметството, бяха най-важните елементи, на които наблегна по време на презентацията си кметът на "Тракия". 

Като приоритет за 2013 г. той определи завършване на строителството на новата детска ясла и обновяването на микрорайон А 10. 

"Не очаквайте да си дам оценка за свършената работа. Единствените хора, които могат да направят това, са жителите на района", лаконично отговори Димитров на репортерски въпрос може ли да си даде оценка за свършената работа през годината. 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).