Кметът на Източен и шефът на VI-тo районно обсъдиха проблемите на района

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:57 / 12.03.2014
3044
По покана на кмета на "Източен" Петър Петров новият началник на VI-тo районно управление на МВР инспектор Стоян Узунов днес посети сградата на администрацията. На тази първа среща двамата обсъдиха проблемите с нарушенията на обществения ред в квартала. 

В разговора бяха дискутирани най-честите нарушения в района: шумните тържества в "Столипиново", нерегламентираното движение на каруци, незаконната търговия, наличието на незаконни таксита. 

Специално внимание бе отделено на превантивните мерки за опазване на общественото имущество. Петър Петров запозна началника на районното полицейско управление с конкретен случай на вандализъм, при който само за 2-3 денонощия бе изцяло унищожено новопоставеното осветление на подлеза на бул. "Цариградско шосе" до ул. "Ландос"

Двете страни уточниха позициите си по основните приоритети в работата и набелязаха конкретни съвместни мерки по опазване на обществения ред в район "Източен".

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура
Кадри от камера: Вижте хвърчащите отломки от джипа 3 секунди след...
Масирани проверки на един от изходите на Пловдив
Поискаха оставката на шефа на КАТ Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).