Кметове гостуваха в клуб на пенсионерите в "Тракия" за празника им

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:33 / 13.10.2018
3388
Международния ден на възрастните хора отбелязаха със закъснение, но с много настроение членовете на пенсионерския клуб в "Тракия“ с ръководител Людмила Начева. Повече от 50 дами и господа празнуваха заедно с районния кмет Костадин Димитров, заместник-кмета по спорт, младежки дейности и социална политика на Община Пловдив Георги Титюков и директора на общинската дирекция "Социално подпомагане“ Веселина Ботева.

Хората от третата възраст от клуба отправиха специален поздрав към кмета на "Тракия“ Костадин Димитров за това, че винаги се отнася със загриженост и уважение към тях и им помага безрезервно. Благодариха и за доброто отношение и подкрепата, която имат от общината и ресорния заместник-кмет Георги Титюков.

От своя страна гостите пожелаха на членовете на клуба на пенсионера да запазят своя оптимизъм и усмивка, да бъдат здрави и да продължат да помагат със своите съвети и житейски опит. А директорът на "Социално подпомагане“ Веселина Ботева представи новите социални услуги в Община Пловдив, насочени към хората от третата възраст.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).