Клас стани! Влиза учителят Николай Бареков!

Автор: Любомир Минчев
Коментари (3)
11:14 / 20.02.2019
10565
Видният консерватор“ Николай Бареков е прозрял нещо много важно – нито ще влезе повече в европарламента, нито в българския. Колкото и да презарежда "Цензурата“ с политическото  му битие е приключено. Похвално е, че сам е стигнал до този извод – най-добрата му политическа прогноза досега.

Новият му консервативен проект, както  го анонсираше, явно вече е отишъл по дяволите. Дори в съдружие с Волен Сидеров  проектът се е спихнал. А може би и точно заради Волен.  Още като чу за подобна идея Радан Кънев причисли  и двамата към полезните идиоти.

И така – Бареков е решил да не се държи повече като телефонен измамник. Да не крещи по площадите с парите на КТБ. Да не пече кебапчета  и да обещава, че ще товари циганите на влакове и право в Индия, да не позира с "Таймс“ в брюкселско кафене, ако не разбира написаното. Изобщо да не се прави на маймуна.

С политическата маймуна Бареков  е свършено. Така поне казва самият Бареков. Очакванията, че ще се замонаши в някой манастир, няма да се сбъднат. Но той жадува толкова за внимание, че няма как напълно да забравим барековщината. Затова сега е решил да пробва дали ни е останал и грам акъл в главата, за да се вържем на последния  му маймунджилък.

Щял да става скромен даскал по български език и литература. Може и в затънтено село – където го разпределят. Подавал документи в МОН, макар че там не се подават, но карай да върви.

Ако нормалният български учител още не се е разревал, сега е моментът, защото новият му колега е току-що освободен от европейска каторга, както се ожалва самият той, и влиза в класната стая като един Бойчо Огнянов.

Медийно внимание, разбира се, каква новина – Бареков учител. Сигурно пробва колко от онези, които го пратиха в европарламента преди години,са останали на същия акъл. Може пък и да брои гласовете за консервативния проект. Не стигат, господин учителю!

Виж коментарите (3)

Още по темата (112):
28.09.2020 Освободиха от наказателна отговорност член на СИК, гласувал два пъти на изборите за Европейски парламент
01.08.2019 Андрей Слабаков иска парламентът в Страсбург да бъде премахнат
26.06.2019 Нинова: Не можем да върнем парите от субсидията сега, похарчихме ги
25.06.2019 ГЕРБ първа възстанови надвзетото от партийната си субсидия
25.06.2019 Слави: Наричаха ме сатана и варварин, а сега и аятолах
21.06.2019 Комунисти, не спорете за морала на Нинова и Гергов, извинете се!
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).