Катастрофа на магистралата край Пловдив, шофьор на ТИР заспа зад волана!

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
08:32 / 07.06.2017
24948
Частично е ограничено движението по магистрала "Тракия" в района на Пловдив при 112 километър, съобщават от АПИ. Причината - преобърнат ТИР. Сигналът за инцидента е подаден към 05:00 часа тази сутрин, съобщиха от ОД МВР за Plovdiv24.bg. Според първоначалната информация камионът е с турска регистрация и е пътувал в посока Бургас. Предполага се, че водачът е заспал зад волана, преминал е през мантинелата, попаднал е в насрещното движение и се е преобърнал в канавка.

Водачът на ТИР-а, който е турски гражданин, е откаран в болница за прегледи, но няма опасност за живота му. Движението в района на катастрофата е затруднено и се осъществява само в по едната лента и в двете посоки. Екипи разчистват пътното платно. На място са и полицейски служители. Водачите трябва да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).