"Капана" блокиран заради религиозен празник! Граждани: Докога законите ще важат само за някои?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
09:42 / 25.10.2012
5791
Кв. "Капана" е блокиран, задръстен от автомобили и е почти невъзможно да се влезе или излезе от него! За това сигнализираха в редакцията на Plovdiv24.bg пловдивчани, които работят в района или по една или друга причина днес сутринта са станали свидетели на случващото се.

Припомняме, че близо 1,5 милиона мюсюлмани в България честват от днес свещения празник Курбан байрам, който започна с молитва в 1100 джамии в страната. Най-вероятно именно това е основната причина за сложната ситуация в "Капана" в момента.

Добро утро! Работя в кв. "Капана" от почти 9 години в офис. От почти месец по ул. "Железарска" минава паяк и вдига паркиралите коли. Тази сутрин обаче целият квартал беше задръстен от коли, поради някакъв религиозен празник на български граждани от друг етнос. За съжаление, нямаше как да паркирам колата си и да направя снимки. 

Влизането и излизането с автомобил от този квартал беше почти невъзможно. Всички входове на малките улички бяха блокирани от автомобили. И в такъв момент неминуемо човек си задава въпроса - докога законите в тази държава ще важат за едни, а за други - не? Предполагам, че утре ще бъде същото положение, така че може да го отразите, при желание от ваша страна.

Репортер на сайта се свърза с ръководството на ОП "Синя зона, паркинги и гаражи", откъдето не бяха информирани за случващото се, но обещаха незабавно да вземат нужните мерки, за да се нормализира движението в района.

Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).