Камера запечата вълнуващото предложение за брак в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
10:01 / 28.11.2018
10527
Млад татко направи романтично предложение за брак на своята половинка пред погледите на екипа и посетители в пловдивска болница. Той застана на колене пред любимата си след раждането на първородната им дъщеря, а тя без да крие радостта и вълнението си, веднага отговаря положително. За това ви информирахме вчера, а днес Plovdiv24.bg ви дава възможност да видите и видео от интересното събитие.

Борислав и Христина се запознават в София и са заедно от 3 години. Той планува предложението от известно време, а за изпълнението му се доверява на своите близки - фотографа Димитър Дардов, който и запечата милия момент, и екипа на болницата, които бяха не само свидетели и помощници, а се превърнаха и в участници във важното събитие. До последно младата майка и нейните родители, към които също е била насочена изненадата, не са подозирали за намеренията на Борислав, но за щастие всичко минава по план.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).