Какво им става? Няколко младежи в Пловдив "изгоряха" заради наркотици!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
20:14 / 09.07.2020
19020
В ареста на Второ РУ е задържана 20 годишна пловдивчанка, от която при личен обиск са иззети наркотични вещества. Проверката е извършена в следобедните часове на 7 юли.  В хода на неотложност последвало и претърсване на жилището на момичето- на улица "Стефан Отев", откъдето са иззети и 21 броя бели таблетки. От извършената експертна справка е видно, че иззетото при личния обиск вещество е марихуана с тегло 4,034 гр., а откритите таблетки съдържат "клоназепам" с общо тегло 3,717 гр.  По случая е започнато бързо производство за престъпление по чл. 354А, ал.3 от НК.  

Наркотични вещества бяха иззети и от жилището на 21 годишен криминално проявен пловдивчанин. След получена информация, че в жилището се съхранява дрога, служители на Пето РУ извършили проверка на адрес в блок 278 в ЖК "Тракия". В хода на претърсване от стая в апартамент е иззето смолисто лепкаво топче с тегло 3,37 грама. Химичната справка е определила, че се касае за високорисковото вещество "Пика". За извършеното престъпление- притежание на наркотични вещества е образувано бързо производство, а лицето вече е с повдигнато обвинение. 

В хода на специализирана операция по линия противодействие на наркоразпространението, служители на РУ Асеновград са извършили претърсване на къща в село Конуш. От жилището на улица "Александър Стамболийски", обитавано от 24 годишен криминално проявен мъж, е иззета марихуана с тегло 11,283 грама.  След доклад на РП Асеновград по случая е започнато бързо производство за престъпление по чл.354А ал.3 от НК.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).