Изрод блудства с момиченце на метри от баща му до мол "Пловдив"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
15:47 / 09.06.2017
39165
Секс маниак нападна 12-годишно момиченце посред бял ден в парк до мол "Пловдив". Хлапето разхождало домашното си куче, когато станало обект на нездравите интереси на изверга. В това време бащата на жертвата играел футбол на близкото игрище.
Извращението станало на 4 юни в неделя около 11 часа. Шестокласничката имала голямо куче, което решила да разходи в квартала си, докато таткото спортува на близката футболна площадка. 

В този момент към момиченцето се приближил непознат висок мъж, който го заговорил. Секс маниакът първоначално се държал възпитано и не докосвал момичето, тъй като явно искал да го предразположи. Непознатият започнал да разпитва детето как се казва то самото, както и как се казва кучето му, дали е послушно. След това попитал момиченцето дали е само, или родителите му са наблизо.

Малко по-късно извергът първо прегърнал 12-годишната си жертва, след което се опитал да я целуне по устата. Прегръдката била с едната му ръка, за да държи здраво детето. През това време с другата си ръка извергът започнал да опипва по цялото телце детето. То не останало безучастно и се развикало силно за помощ. Виковете му чул бащата, който веднага се притекъл на помощ и само при появата му нападателят, блудствал с момиченцето, избягал.

По случая в полицията била подадена жалба от родителите на детето и оттам започнали да издирват секс маниака. "Имаме някакви насоки на работа и се надяваме в близките дни да го заловим. Текат активни издирвателни действия", коментираха разследващи.

По стартиралото разследване полицаите са разпитали детето и баща му. По случая в районната прокуратура в Пловдив е образувано досъдебно производство.


Източник: Агенция "Монитор"

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).