Изписват от "Пълмед" навигатора, пострадал тежко в трагичен инцидент

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
15:12 / 09.11.2023
7160
Изписват тежко пострадалия навигатор Георги Гаджев от болница "Пълмед" в Пловдив, съобщиха за "Фокус" негови близки приятели. Той е с фрактура на таза и гръбначния стълб след катастрофата, която стана на 21 октомври т.г., при която загина пилотът Мирослав Ангелов. Инцидентът, за който "Фокус" информира, стана по време на тренировка на макадам във високата част над шуменското село Тушовица.

Българският екипаж се ударил в бетонно съоръжение. Георги Гаджев успял да помогне и да извади пилота Ангелов от автомобила, минути преди да бъде обхванат в пламъци. Въпреки това, в болницата, пилотът загина от множеството травми.

Георги Гаджев се занимава с автомобилен спорт близо 15 години. Тренираше с двама състезатели. Единият е Мирослав Ангелов, който почина, а другият е Георги Гераджиев-младши.

По професия е преподавател по пиано и корепетитор в Национално училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков" – Пловдив. Преди това е работил в Музикалната академия в Пловдив. Корепетитор е и Хорова школа "Стефка Благоева".

Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
10.11.2023 Вдъхват кураж на пловдивчанина Георги Гаджев с благотворителен концерт
09.11.2023 Навигаторът, оцелял в жестоката катастрофа със загинал пилот, с ексклузивен разказ
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив така и не се научихме как се минава през кръгово кръсто...
Важно за родителите на първокласници в Пловдив
Взимат проби от Братската могила, обследват състоянието
"Либхер": Освободени са 58 служители, продажбите са в застой!
20 години затвор за двойното убийство в "Северен"
Жена пострада при пожар в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).