Изключителен цинизъм и дързост към полицаи в Пловдив

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
21:56 / 08.11.2021
5708
Отложиха делото срещу рецидивист, извършил непристойни действия срещу полицаи от Специалните сили, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината е, че подсъдимият не е редовно призован и не се яви на заседанието днес. Стана ясно, че той се намира във Франция. Изпратени са книжата на място и делото бе насрочено отново за 10 януари 2022 година от 14.30 часа.

Мъжът е обвинен за това, че на 15.03.2020г. в Пловдив, при условията на опасен рецидив, след като е бил осъждан за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред.

Мъжът е оказал съпротива на улицата срещу двама служители на  "Специализирани полицейски сили“ при ОДМВР – Пловдив, които са извършвали проверка, като са изпълнявали задълженията си по опазване на обществения ред. Престъплението, по своето съдържание, се отличава с изключителен цинизъм и дързост. Делото трябваше да се гледа в Разпоредително заседание днес.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).