Инвестиционна компания показва жилища за продажба в ден на отворените врати в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:49 / 25.05.2017
3210
На събитие, отворено за пловдивчани, компанията инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп" организира ден на отворените врати в жилищен комплекс "Роял Сити". Всички желаещи, които търсят да закупят недвижим имот, ще имат възможност да разгледат мострените апартаменти и да получат детайлна информация и професионална консултация на място. Атрактивни промоционални оферти и специални предложения ще бъдат направени на посетителите само по време на събитието. Денят на отворените врати ще се проведе на 27 май и започва в 11 часа в градината на комплекса на бул. "Дунав" 5.

Жилищен комплекс "Роял Сити" се намира в един от най-желаните квартали на град Пловдив - Кършияка, на комуникативно и лесно достъпно място. Комплексът е вече завършен и функциониращ, разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища, с различни големини. Сградите притежават модерна и разчупена архитектура, с приложени най-съвременните световни тенденции в строителството. Комплексът е изграден със съвременни и качествени материали, притежава многокамерна PVC дограма и отлична топло и шумоизолация.

Собственици на жилища в комплекса отчитат като водещ фактор за техния избор цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и изграденият подземен и наземен паркинг. Наличието място за отдих, детска площадка и заведения за хранене са допълнително удобство за бъдещите собственици. В същото време наличието на офиси, търговски обекти и банки в съседство са предпоставка за лесно отдаване на апартаментите под наем и превръщането им в ценен инвестиционен актив. Предлага се и възможността за професионално управление на собствеността.

Пазарът на недвижими имоти запази устойчив ръст през последните две години, като превърна покупката на жилище в най-предпочитаната и сигурна инвестиция. В търсене на най-добрата доходност за парите си, хората със спестявания започнаха да ги инвестират в имоти, твърдят водещи експерти от бранша. Ако имотът е качествен, ново строителство, с добро местоположение и инфраструктура, той притежава по-висок потенциал да увеличи стойността си. 

Доказателство за атрактивността на пазара на недвижими имоти в град Пловдив и засиленото търсене на жилища са данните на Агенцията по вписванията, според които само за изминалата 2016 година сделките с недвижими имоти в Пловдив са общо 16 833, което е ръст от 6% спрямо предходната година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).