Инчев за Славчо Атанасов: Да не дава оценки на ВМРО, за да не бъдем малко по-директни

Автор: Диана Бикова
Коментари (2)
14:46 / 16.12.2019
8930
Политическо решение на ВМРО-БНД за влизане в управлението на Пловдив няма. Това може да стане след политически консултации след ясно определяне на управленски приоритети, каза на пресконференция градският председател на партията Борислав Инчев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Г-н Милушев /б.а. - Павел Милушев от ВМРО-БНД/ е бил потърсен заради експертните му качества и заради това, че познава проблемите на района, обясни Инчев. Районният кмет Костадин Язов е казал, че ще изпълнява проектите, които вече са започнати от предишния мандат и така е преценено, че експертизата на Милушев ще е от полза за района. Самоволни решение във ВМРО почти няма, заключи той.

Инчев коментира и назначаването на другите двама заместник-кметове в "Южен" с думите: "Противоборството в двете крила на ГЕРБ явно показва, че едното крило няма достатъчно експертиза, на която да може да разчита и в случая трябва да използва външна експертиза в лицето на г-н Милушев". 

Лидерът на воеводите съобщи още, че е знаел за хора от ГЕРБ от район "Южен", които са черпели, че ще станат заместник-кметове, но не ги е видял сред имената на новите заместник-кметове. Това, като цяло, не е добре за града, коментира бившият кмет на "Южен". 

ВМРО-БНД няма сключено политическо споразумение с кмета на Пловдив за съвместно управление, добави той.

Инчев дипломатично коментира и изказването на подкрепения от воеводите кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов. "Все още се опитваме да спазваме приятелски, диалогичен, вътрешнокоалиционен език. Но трябва да кажем нещо. Преди около 6-7 месеца г-н Атанасов направи доста сериозни совалки да ухажва ръководството на ВМРО и градската организация. Тогава бяхме най-добрите, най-най-най. Сега се опитва да каже, че сме най-най-най-лошите може би. Предлагаме да не дава оценки на ВМРО, за да не бъдем малко по-директни" - каза Борислав Инчев.

Още по темата гледайте във видеото.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).