Икономическият факултет на ПУ връчва дипломите на 1 006 абсолвенти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:19 / 04.12.2008
981
424 бакалаври и 582 магистри от Факултета по икономически и социални науки на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" ще получат утре дипломите си за завършено висше образование. Отличниците във випуска са 104, обясниха от факултета и допълниха, че церемонията ще се ръководи лично от декана на ФИСН доц. Иван Иванов.

Бакалаврите са от специалностите "Международни икономически отношения", "Макроикономика", "Стопанско управление", "Политология" и "Маркетинг". Церемонията по връчване на дипломите за тях ще бъде от 10.30 до 14 часа в 6, 7 и 8 аудитории в сградатата на Ректората. 39-те отличници на випуска ще получат специални награди.

От 14 до 16.30 часа в същите аудитории ще бъде церемонията за абсолвентите от магистърските програми "Счетоводство и анализ", "Управление човешки ресурси", "Финансов мениджмънт", "Бизнес комуникации и PR", "Политики и стратегии в публичната администрация", "Приложна психология", "Международна търговия" и "Бизнес администрация". Общо 65 магистри завършват с отличен успех, обясниха от Факултета по икономически и социални науки.

5 декември неслучайно е избран, обясниха от университета. На тази дата елитният икономически факултет на ПУ "Паисий Хилендарски" отбелязва своя празник.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай
Как оцеля последното лятно кино в Пловдив?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).