И.д. кмет Долев: Доволен съм от мандата на този Общински съвет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:20 / 20.09.2011
2305
С пълно единодушие Общинският съвет избра Александър Долев за временно изпълняващ длъжността кмет на град Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Учуден съм от високия процент подкрепа, който получих от различните политически групи в градския парламент. Оттук нататък като и.д. кмет продължавам досега провежданата политика на Общината. Една от основните ни задачи е да се осигури провеждането на честни, спокойни и законни избори", каза Долев. 

Стана ясно, че той ще продължава да държи на финансовата стабилност, както и на това, което е било заложено досега в работата на Община Пловдив. Запитан как оценява работата на градския парламент, който е в края на своя мандат, Долев беше категоричен:

"Въпреки многото скандали и разногласия смятам, че този Общински съвет работи добре и взе важни решения за града. Много от тях поставиха ново начало в социалната политика на Общината - като например безплатните  ясли и жилищната политика", заяви Долев.

Междувременно бяха избрани временно изпълняващи длъжността кмет за районите "Централен" и "Източен" в Пловдив заради участието на настоящите титуляри в Местни избори 2011 г. Това съответно са Тенчо Василев и Златин Велев.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).