Хотел край Пловдив се превръща в хит за младоженците през идното лято

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
13:00 / 16.04.2018
16204
С настъпването на дългоочакваното лято много влюбени двойки потърсиха своето кътче, в което да отпразнуват един от най-важните дни в живота си – сватбеното тържество.

Наскоро реновираният "Парк и Спа Хотел Марково" се оказа доста атрактивна дестинация за бъдещите млади семейства, научи Plovdiv24.bg.

След двете приказни зимни сватби, изцяло обновеният Park & SPA Hotel Markovo с радост подготвя нови 27 сватбени тържества, предварително резервирани от нетърпеливите бъдещи младоженци.

Репортер на Plovdiv24.bg посети специално този толкова хитов хотел, за да се убеди лично в новата сватбена мания на пловдивчани.

Ресторантът

Bella Donna е мястото, което наистина ще впечатли вашите гости с изискана и стилна обстановка. Специално създаденият за сватбени тържества, фирмени мероприятия, семейни събития, рождени дни, абитуриентски балове и други важни моменти ресторант, разполага със собствен бар и санитарен възел, а специално пригоденото място за DJ е гаранция за доброто настроение на 150-те гости, които ще уважат вашето тържество.

Шумоизолираният ресторант Bella Donna е само част от незабравимото преживяване. Опитният и приветлив персонал ще откликне на всяка ваша молба, за да можете да се насладите изцяло на важните моменти.

Ритуалът

Ако сте почитатели на изнесения ритуал, Парк и Спа Хотел Марково може да ви предложи и вълнуващи моменти на открито. Благодарение на поддържаните 20 000 кв.м. тревна площ и панорамните гледки към Пловдив и Родопа планина, вашата сватбена церемония ще остане незабравима.

Чистият въздух, удобната локация и спокойствието ще добавят допълнителен щрих към приятното изживяване, което Park & SPA Hotel Markovo може да ви осигури!

Побързайте и резервирайте вашето тържество!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).