"Хонда" се помля на метри от маси на заведение в Тракия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:01 / 15.10.2008
4777
Автомобил катастрофира тежко на бул. "Освобождение" в Тракия на метри от маси с десетки пловдивчани, вечерящи в пицария, видя репортер на Plovdiv24.bg. Информация за тежко пострадали няма, като по думите на очевидци единствено водачът на най-тежко пострадалият автомобил - Хонда е откаран с контузия на главата в съзнание от линейка.

Инцидентът се случва малко след 18 часа. Водачът на Хонда Сивик губи управление над автомобила си, движейки се по бул. "Освобождение" в Тракия в посока Пощата и се врязва в паркиралите автомобили пред пицария "Верди". Очевидци споделиха пред репортер на Plovdiv24.bg информация за случилото се. Според тях неизвестен автомобил тип СУВ, идващ от Хлебозавода отнема предимството на Хондата и водачът на пострадалия автомобил, за да избегне удар, свива рязко в дясно и губи управление. Той се удря първо в паркирал Опел, след това се завърта и се удря в друг автомобил. Паркиралите автомобили на практика са спасили хората в заведението и са изиграли ролята на преграда пред връхлитащата към заведението Хонда. 

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
16.10.2008 20-годишен е шофьорът, предизвикал катастрофата в "Тракия"
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).