Графа довечера на Античния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 30.05.2017
2741
След големия успех в "Арена Армеец", събрало 14-хилядна публика, Графа тръгва на турне заедно със своите музиканти. Изпълнителят ще представи своя концерт в магичната атмосфера на Античния театър в Пловдив днес от 20,00 часа. Влади Ампов ще излезе на сцената заедно с Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев-DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa, за да представи специалната програма.

Графа и екипът му ще посетят Летните театри в Бургас и Варна на 13 и 14 юни. За концертите в морските градове на мърч-щандовете ще се продават ексклузивни фен шапки, тениски, а също и специалните издания на албума "Моменти" на винил или компактдиск. Билети за събитията от турнето може да се купят на цени от 15 до 30 лв.

Впечатляващи концертни аранжименти на емблематичните песни на Графа, част от които "Ако има Рай", Drama queen, "Вълк единак", "Невидим", Causa Perduta, "Моменти" и много други ще прозвучат по време на обиколката. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).