Готвят веган и хомосексуален протест в Пловдив на Разпети петък!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:51 / 25.04.2019
12732
Иво Симеонов, зам.-председател на "Балканска Веганска Федерация на Консерваторите в България" разпространи следното съобщение до медиите: "Тъй като БПЦ все още не е заклеймила убийствата на децата на животните по време на христянските празници, въпреки че превръщат учението на Христос в сектантско, те продължават да изискват да се колят новородени агнета! Но откакто тези безбожници посегнаха и на правата ни, ние повече няма да мълчим, а ще действаме!

Православни свещеници организират миряни и се надяват агитки да упражнят насилие върху нас, българските и европейските деца, дъщери и синове на България и Европа с нестандартни сексуални ориентации, занимания и начин на живот. Прилагам скрийншот копие като прикачен файл, който се разпространява по интернет групите и страници призоваващи към насилие! Искат да опорочат нашата мирна изложба в Пловдив чрез насилие което е недопустимо.

Именно затова, призоваваме нашите симпатизанти и членове на "Балканска Веганска Федерация на Консерваторите в България", утре - на Разпети петък, да проведем нашето шествие против хомофобията на БПЦ, като ще обикаляме пловдивските черкви и ще ги призоваваме да се откажат от хомофобията и убийствата на малки бебета на висок глас. Моля, носете си плакати! Моля, всички наши членове от цялата страна да дойдат до 12.00 на обяд. Събираме се на улица "Съборна" 2 в Пловдив. Това е църквата "Света Богородица".

Утре ще дадем урок и обратна връзка на всички православни антидуховници, които насаждат омраза срещу нас - прогресивните европейци. Поканили сме и дипломатическите представители на всички европейски посолства за подкрепа! Моля, разпространете нашия призив за протест и ненасилие! Да живее свободата!! Не на православната хомофобия! Нека този отец бъде отстранен от БПЦ за насаждане на омраза и разделение! Даваме една седмица срок на БПЦ да го острани, в противен случай ще продължим с протестите!!! Сега започваме! Всичко най-добро!"...

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).