Гологанов: Има изваждане на наши кабели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:42 / 02.09.2005
6011
На проведената днес пресконференция на Сдружението на малките и средни кабелни оператори ТВ Клуб 2000 не можа да присъства Иван Гологанов, изпълнителен директор на асеновградската кабелна телевизия, която изгражда кабелна мрежа в Пловдив под името DCC. Той обаче бе изпратил свой представител в лицето на Героги Гологанов. Представителят на DCC каза, че има изкарване на техни кабели пт шахтите на БТК. Той разказа как в понеделник лица, които са работници в Евроком са изкарали кабелите на DCC от шахтите в район Южен. "Все пак толкова месец изграждаме мрежата в Пловдив, че ги познаваме по физиономии", каза Гологанов. След като са уведомени държавните органи и полицията е пристигнала на място е спряно изтеглянето на кабелите, но голяма част от структурата е била вече разрушена. Жалбата не е срещу Евроком, но има жалба за констатирано нарушение.

Той отказа да коментира изказването на Барбудев, че фирмата е нарочно кръстена "Евроком А-д" (А-д в случая е съкращение от Асеновград). Той е технически директор и каза, че може да говори само по техническите въпроси.

Според Гологанов проблемите в Пловдив са започнали още с появяването на представителството на фирмата в града. Представителят на Цифрова кабелна компания каза, че не Евроком е органът, който трябва да вади кабели и да решава, кой ше изгражда кабелна мрежа в Пловдив и кой не. Той обяви, че фирмата разполага с достатъчно доказателства, които са предадени в прокуратурата и вече е заведено следствено дело.

Гологанов отговори и за мрежата на телевизията в Куклен. Той обяви, че кабелите там са положени според закона.

Иван Гологанов пък е обещал, че въпреки всичко ще изгради мрежата си и ще пусне кабелна телевизия и интернет на конкурентни цени.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7):
02.09.2005 Иван Тошев: Няма война, защото има държава
02.09.2005 Г.Стефанов: Визио е регистрирана търговска марка
02.09.2005 Барбудев: Ние не сме рязали кабели
02.09.2005 Пресконференция на ТВ Клуб 2000 за скандала с кабелните оператори
01.09.2005 Г. Барбудев: Незаконните мрежи трябва да се унищожат
01.09.2005 РДВР потвърди за повредените оптични кабели
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Семейство от "Базар Капана": Боядисваме само борци


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).