Гастрольорки конкурират пловдивските проститутки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
06:35 / 05.04.2010
9654
Почти всекидневни са полицейските акции срещу проститутките, които със затоплянето на времето започнаха по-упорито да причакват клиенти по любимите си места.

"Знаем къде се събират. Разпоредил съм перманентни проверки и от патрулите, и от специализираните полицейски сили. Пипнат ли някоя "дама", я канят в Районното управление, съставят й акт. След три акта докладваме на наблюдаващ прокурор, образува се бързо полицейско производство и нещата приключват дотам. Няколко дни по-късно намираме проститутката на друга пиаца. Това е положението - правим статистика", обясни директорът на ОДМВР комисар Тодор Чонов пред Plovdiv24.bg

Много гастрольорки имало от други градове, особено от Пазарджик. Единственият начин за ограничаване на проблема бил полицаите непрестанно да им пречат. От началото на годината са образувани шест досъдебни производства срещу проституиращи и просещи лица, осъдени няма. 

Виж коментарите (30)
Още новини от Новини от Пловдив:
Готова е най-новата улица в Пловдив
4517 нарушения за 5 дни в Пловдив и региона!
Вижте какво наказание постановиха в Пловдив за полицая, убил малк...
След 16 дни бутат Бетонния мост!
Деница Николова, ГЕРБ: Хората искат по-висок жизнен стандарт, ням...
Пеещите фонтани станаха обществен басейн, мрежата се възмути


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).