ФАРА 2017 в Пловдив с богата лекционна и уъркшоп програма на световно ниво

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:53 / 13.06.2017
2044
Стартира 18-ото издание на ФАРА2017 - Фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции. Тазгодишното му издание е в партньорство с фондация "Пловдив 2019" и ще се проведе от 15 до 17 юни 2017 г. в Дом на културата "Борис Христов".

Във фестивала участват водещите рекламни агенции в България. ФАРА е най-мащабното събитие на рекламния бранш в България. На него индустрията показва добрите проекти за годината и "сверява часовника си", обменяйки опит и идеи. Именно затова, тазгодишното издание на ФАРА е посветено на темата "Пресечни точки". Фестивалът е не само състезание, но и пресечна точка на бизнес и въображение, лекция и диалог, опитни и начинаещи.

От миналата година ФАРА все повече засилва своята лекторска и уъркшоп част, като тази година програмата е още по-наситена с международни лектори, които ще покажат различна перспектива за настоящето и бъдещето на комуникациите.

Специално за пловдивските творци организаторите са предвидили панел на тема: "Къде отиде рекламата? - Рекламата от миналото и рекламата сега. Традиционна vs. нестандартна комуникация. Обмяна на опит и дискусия на кампании от България и чужбина".

В програмата на 18-ото издание е включена и открита изложба на художествени творби на автори, които работят в рекламни и комуникационни агенции в България. Изложбата ще се състои в Градската Художествена Галерия в Пловдив и ще бъде отворена за посетители от 16-и до 28 юни. Официалното й откриване ще бъде на 16 юни от 19 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).