Ето я опашката пред КАТ Пловдив 2 минути след полунощ на 9 май

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
08:19 / 09.05.2017
23746
Десетки коли чакат пред КАТ - Пловдив за регистрация цяла нощ, съобщи кореспондентът на bTV в региона. Зрители сигнализираха, че опашката пред пловдивския КАТ за регистрация на автомобили през деня започва да се реди още през нощта.

Наш екип отиде на място малко след полунощ, за да провери има ли ентусиасти, които чакат часове преди разсъмване, за да се доберат първи до гишетата. Две минути след полунощ на 9 май десетки автомобили вече са се наредили пред пунктовете за регистрация. Повечето коли са празни, но има и значителен брой будуващи шофьори, които търпеливо чакат реда си. Те са от цялата област - Пловдив, Хисаря, Карлово, Перущица и Асеновград.

Преди броени дни от пловдивския КАТ обявиха, че порочните практики за регистрация на автомобили са вече в миналото. Няма пререждане, цари ред, експедитивност и спокойствие. Хората, които будуват пред КАТ, обаче са на друго мнение. Тези, които са се наредили през нощта, се надяват да минат към 5 ч. следобяд. Малко след 0:30 ч. на опашката се появява полицай, за да въведе ред сред чакащите.


Виж коментарите (34)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).