Есенен фестивал на пеперудите в Природонаучен музей - Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:05 / 11.09.2020
2279
Регионалният природоначуен музей организира двудневен фестивал на пеперудите на 18 и 19 септември от 11:00 до 16:00 с идентична програма в двата дни.

Сред предвидените забавления са набюдение на крило на пеперуда под микроскоп, боди арт за деца, арт ателиета, презентация и викторина с награди, както и премиера на първи епизод на "Пъдпъдък дейли" - "Земя на пеперудите". За най-големите пеперудени фенове ще има работилница за препариране. За всички дейности ще бъде необходимо спазване на дистанция от поне 1,5 метра и всички посетители са задължени да носят маски.

В двата дни на фестивала в музея ще бъдат изложени най-добрите рисунки от конкурса "Магическият свят на пеперудите - метаморфоза", който се проведе през месец март в условията на карантина. Печелившите участници бяха наградени през месец април, но поради извънредното положение в страната не беше организирана изложба и официално награждаване.

Заниманията по време на фестивала не предвиждат допълнително заплащане, но достъпът до тях ще се осъществява срещу закупуване на билет за посещение на експозицията на музея. Посещенията на зала "Тропик" с живи пеперуди също ще се осъществяват с билети на обявените цени. Очакваме ви!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).