Емоции в "Тракия"! Пловдивчанин към полицаи: Ще ви разпердушиня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:40 / 21.05.2017
17836
С едва 100 лева глоба се отърва пловдивчанин, подал на тел.112 фалшив сигнал за бежанци в блока му. Мъжът бе съден по Указа за борба с дребното хулиганство, а минималният размер на санкцията съдът обяснява с факта, че поведението на нарушителя не било особено агресивно.

Неверният сигнал на спешния телефон бил подаден още на 13 декември. Тогава пловдивчанин се обадил на 112, за да съобщи, че в един от апартаментите в блока му се крият бежанци. На място в жилищен район "Тракия" били изпратени полицаи. Когато те установили, че подаденият сигнал е фалшив, мъжът побеснял. Той започнал да псува униформените и да им се заканва с думите: "Ще видите какво ще направя, ще ви разпердушиня", както и обиди от сорта на "вие сте пе....ли". През цялото време пловдивчанинът освен, че псувал и ругаел, плюел полицаите. Затова те го закопчали и го отвели в районното управление да се успокои. След това го предали на съда, където магистратите се съобразили с имотното състояние и паричните доходи на подсъдимия, като му наложили минимална глоба от 100 лева. 

Решението на съда не е окончателно и може да бъде обжалвано.


Източник: Монитор

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).