Екшън в Търговската гимназия! Момичета се скубят за косите, пострадаха и полицаи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (67)
11:36 / 07.12.2012
31385
Бивши и настоящи ученици от
НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Бързо производство бе образувано вчера във Второ РУП срещу младеж за хулиганство. По първоначални данни в сряда около 15.30 часа 17-годишна девойка от пловдивска гимназия се скарала със своя съученичка и се нахвърлила върху нея, скубейки косата й. Дежурната учителка, виждайки това, хванала за ръцете нападателката, но 17-годишната продължила да се държи агресивно и към двете. Plovdiv24.bg научи, че става въпрос за Търговската гимназия.

Веднага след това тя се обадила на приятеля си по телефона да му съобщи за случилото се и той пристигнал до училището с автомобил. Двамата влезли в сградата да търсят съученичката и дежурната учителка. Вътре в училището те се държали арогантно и невъзпитано, независимо, че там е било ръководството на гимназията и различни преподаватели. 

За случилото се е бил подаден сигнал в полицията. В хода на проверката е било установено, че младежът е С.С. /19 г./ от Пловдив. В полицейското управление той е бил уведомен, че ще бъде задържан за 24 часа. Тогава тийнейджърът оказал съпротива, като повалил на земята един от полицаите и ударил друг в областта на гърдите. С.С. е известен на полицията и с други хулигански прояви и в момента изтърпява наказание - 9 месеца пробация, за едро хулиганство.

Виж коментарите (67)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).