Едни от най-добрите инвитро центрове у нас са именно в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:00 / 29.04.2018
24658
Едни от най-добрите медицински центрове за асистирана репродукция в страната се намират именно в Пловдив. Това става ясно от изнесената статистика от Центъра за асистирана репродукция за успеваемостта на финасираните от държавата процедури инвитро.

Статистиката разглежда работата на медицинските центрове в няколко критерии. Най-важни, сред които обаче се %успешни инвитро процедури, %бремоенности с установена сърдечна дейност и %живородени деца, заченати инвитро. Доста добри показатели в тези критерии показват и трите ни инвитро центъра - "Ню Лайф", "Селена" и "Бора".

"Ню Лайф" отчита 40.40% бременност със сърдечна дейност, 48.77% са "Селена" и 40.00% "Бора". 32.02% са живородените деца след инвитро в "Селена", 34.34% са в "Ню Лайф" и 0% за "Бора". Това показва статистиката от 2016 г., която е последната излязла.

Средно 40% е успеваемостта на процедурите в трите инвитро центровете в града на тепетата.

Медицинските центрове за асистирана репродукция предлагат и инвитро процедури, финансирани лично от пациентите, не от държавата. За вскя клиника цената е различна, но окрупнена сумата е около 6000 лева за всички изследвания, процедури, инсеминации и т. н.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).