EBAG е вече в Пловдив 

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
08:00 / 05.10.2020
26506
На 05 октомври 2020 г. EBAG отваря “врати" в Пловдив. Доставката на висококачествени хранителни продукти до твоята врата вече ще е достъпна и в града под тепетата. EBAG е най-големият онлайн супермаркет в България, създаден през 2015 г. и вече над 35 000 домакинства използват услугата в София и районите около столицата. 

EBAG е иновативна услуга, с която пазаруването става лесно и удобно, за да ти остава време за важните неща. 

Портфолиото на онлайн търговеца е от над 10,000 висококачествени продукта. Целта на EBAG е да предложи  на едно място събрани продуктите от хубавата месарница, от специализирания млечен магазин с качествени продукти, чистите и вкусни плодове и зеленчуци от село и едновременно с тях - голямото разнообразие на масовите продукти от супермаркетите. 

Качеството на храната и доверието на хората са от ключово значение. Вярвайки в това, от компанията предоставят изключително висока гаранция за спокойствието на своите клиенти, като им гарантират, че могат да върнат всеки продукт, а те ще възстановят похарчената сума за него. 

“За нас пазаруването трябва да е много повече от обикновена рутина. С грижа за здравето, предлагаме достъп до качествена храна, от подбрани производители, и осигуряваме повече време за любимите моменти със семейството." - споделят от компанията. 

В Пловдив доставки ще се извършват всеки ден от 07:00 до 22:00 ч., в избран от клиента час. Клиентите ще могат да получат своите покупки до  5 часа, след приключване на поръчката си в ebag.bg. Доставка за  поръчки над 100 лв. е безплатна. 

“През 2015 година основах компанията, вярвайки в една мечта. Знаех, че с такава услуга ще успеем да подобрим качеството на живот и да пестим време за истински важните неща, като любимите моменти със семейството.  

Днес още повече вярвам в това и знам, че делът на онлайн продажбите ще нараства и ще взима все повече от този на традиционните супермаркети. Бъдещето е пред нас.

Доверяването на пазаруването на някой друг не е лесно решение. За това ние наистина ценим доверието, което ни оказва всеки наш клиент. Качеството на продуктите и услугата винаги ще бъдат приоритет N1 лично за мен." - споделя Иван Александров, основател и изпълнителен директор на EBAG. 

През месец юни тази година компанията разшири районите си на доставка около гр. София, като добави няколко населени места, сред които гр. Перник, гр. Нови Искър и гр. Костинброд. 

Пловдив е първата стъпка в по-далечен радиус от София и е началото в плановете на компанията да се разширява в национален мащаб.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).