Две версии за смъртта на Кристиян, алпинисти ще вадят тялото му от пропастта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:35 / 22.07.2017
15473
Алпинисти ще изваждат тялото на 16-годишния Кристиян, който бе намерен днес мъртъв в района на Триград, информират от ОД на МВР- Смолян. Трупът е в недостъпна местност, до пропастта не може да се стигне пеша.

Тялото на 16-годишния Кристиян е открито днес от неговия баща, който продължи издирването. Момчето бе в неизвестност от 9 юли, когато изчезна, след като удари с автомобил четирима пешеходци край Триград. Кристиян вероятно се е самоубил, скачайки от скалата, предполага кметът на селото Цветан Славков. Екип разследващи полицаи извършват оглед на мястото, където е намерен трупът.

След приключване на огледа, алпинисти ще пристъпят към изваждане на тялото. Според първоначални данни, момчето е паднало или е скочило от около 120-метрова скала. Предстои да бъде извършена и аутопсия, уточняват от полицията. Районът, в който е намерено тялото, не е обходен при издирването, тъй като е недостъпен, обясняват от кметството. От полицията информират, че трупът очевидно е в тази пропаст от дни, вероятно още от нощта на пътния инцидент.

Фаталната катастрофа стана около десет минути след полунощ на 9 юли. Кристиян, който няма шофьорска книжка, блъсна с колата на баща си четирима пешеходци край Триград. След катастрофата младежът избяга, в контейнер за смет в околността бе намерен изхвърлен неговият таблет.

Заедно с Кристиян в колата е пътувало и момиче. Кристиян е ученик от София, а през ваканцията бе при баба си в Триград. Близки на семейството предполагат, че момчето се е самоубило след преживения шок.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).