Двама от легендарните певци на Rainbow идват в Пловдив в събота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:58 / 01.06.2017
3036
Греъм Бонет и Дъги Уайт - двама от легендарните певци на Rainbow, идват в Пловдив тази събота за концерта "Voices of Rainbow" в Летния театър на Бунарджика от 19,30 часа. Световният проект "Voices of Rainbow" гостува за първи път в България за два концерта, като първият ще бъде в очертаващата се нова столица на рока - Пловдив. Проектът съществува от началото на десетилетието, като звездите в него са всички вокалисти на Rainbow, а по обясними причини липсва любимецът на всички ни Дио. На концерта в Пловдив ще бъдат изпълнени 23 песни от всички периоди, отразени в дискографията на Rainbow. С Бонет и Уайт ще свирят музиканти от същата величина.

Bernard Welz е уникален австрийски барабанист, който работи в тандем с вируозния китарист KAITNER Z DOKA от Хърватия. Емблематични са техните проекти с Mark King /Level 42/, Jon Lord и Roger Glover /Deep Purple/, Steve Lukather /Toto/, Dan McCafferty /Nazareth/ и др.

На клавирите е най добрият органист във Великобритания, GARY BALDWIN /Portyshead/. Последните му изяви са свързани с Ronnie Wood и Mick Taylor от Rolling Stones, както и с Van Morrison. Бас китарата е поверена на DAVEY RIMMER - настоящият басист на Uriah Heep! За подгряваща група, която ще изпълнява също песни на Rainbow, е поканена българската "Sheky band".


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).