Два пловдивски таланта спечелиха награди в оспорван конкурс за успели деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:52 / 02.06.2010
1272
Две пловдивски деца станаха Финалисти от 3000 номинирани за II награди за успелите деца на България на Фондация "Димитър Бербатов", научи Plovdiv24.bg. Това са Екатерина Георгиева и Анна Първанова.

Екатерина Георгиева е от 3 клас на Националното училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков". Спечелила много награди в международни и национални конкурси за цигулка. През 2009 Екатерина стана финалист в секция изкуства, категория 1-4 клас и спечели статуетка, плакет и стипендия от фондацията.

Анна Първанова е 5 клас в СОУ "Св. Константин - Кирил Философ" и ученичка на Школата по изобразително изкуство към ОДК с преподавател Николай Балдев. Спечелила е много международни и национални конкурси. Тя стана финалист за 2009 г. в областта на изобразителното изкуство и литературата в секция изкуства категория 5-8 клас и спечели почетна грамота от фондацията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...
Излязоха данни за заплатите в Пловдив и областта
Вандали са опетнили красивите мозайки пред ДКЦ-V в "Тракия"
Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възс...
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).