Дон Еъри от Deep Purple с мегаконцерт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:10 / 09.09.2023
3564
Рок звездата Дон Еъри (Deep Purple) е вече в България. Той пристигна късно снощи от Лондон с китариста Крис Чийлдс. "Нямам търпение да се срещнем с българската публика. Подготвили сме страхотно шоу с много изненади, това ще бъде една разходка из историята на рока", коментира Дон след слизането си от самолета.

Припомняме, че легендарният кийбордист представя у нас специалния си проект DON AIREY ALLSTARS с мега рок хитове, в чието създаване самият той е участвал като музикант. Култови парчета на Rainbow, Whitesnake, Ozzy Osbourne, Deep Purple, Gary Moore са само част от селекцията на Еъри, подготвена за концерта под тепетата.

За днес Дон Еъри е планирал пешеходна обиколка на част от забележителностите на Пловдив. Той ще посети Стария град, Античния театър, римския форум и др. По-късно през деня към него ще се присъединят и останалите членове на групата - барабанистът на Бернхард Велц, Кайтнер Зи Дока - китара и шведът Стефан Бергрен, който има привилегията да изпълни вокалите от подбраните за концерта рок класики.

Концертът DON AIREY ALLSTARS NIGHT е на 9 септември в Летен театър "Бунарджика". Началото е от 20.00 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сблъсъкът в Пловдив: В таксито са били шофьорката и клиент
Тежкият нощен сблъсък в Пловдив: Говорят свидетели!
Тежък инцидент в Пловдив! Линейка, пожарна, полиция и множество х...
Нов инцидент с обърната кола в Пловдив!
В неделя затварят Бетонния мост!
Повече въпроси вместо отговори с наближаването на Деня Х


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).