До месец "Офис парк Пловдив" стартира работа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:27 / 03.10.2016
5167
Компаниите от IT и аутсорсинг индустрията в Пловдив ще могат да работят в нова офис сграда от висок клас. Проектът "Офис парк Пловдив" има за цел да удовлетвори високите изисквания за представителност, функционалност, гъвкави интериорни решения и комфорт. 

Модерната и функционална сграда е специално проектирана за да отговори на нуждите на компаниите от технологичния сектор и се намира на комуникативна локация в близост до Гребния канал в парк "Отдих и култура" и мол "Пловдив." Фирмите - наематели са привлечени от широкоформатните офис пространства и подземните парко места. 

Новият офис парк отговаря изцяло на изискванията за работно пространство от ново поколение. Още преди старта на строителството, проектът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата. Това от своя страна налага съобразяването с определени изисквания, които работодателите от тези сектори имат. 

Освен задължителната инфраструктурна обезпеченост на най-високо ниво, сградата отговаря и на специфичните нужди, заложени от профила на работещите в тези компании. 

През последните две години Пловдив се превърна в предпочитано място да развитие на нов бизнес от страна на IT и аутсорсинг индустрията. Инвеститорите от високотехнологичните компании са привлечени от квалифицираните кадри и университетския профил на града, както и от добрите условия на бизнес средата в града. Тези процеси активираха пазара на офис площи. 

Проектът на "Галакси Инвестмънт Груп" Офис Парк Пловдив отговаря на всички изисквания на високотехнологичните компании и предлага гъвкави схеми за оформяне на офисното пространство. Новата офис сграда ще направи Пловдив още по - привлекателно място за инвеститорите. 

От "Галакси Инвестмънт Груп" вярват, че новият проект ще спомогне за икономическото развитие на град Пловдив и създаването на нови работни места.

Компанията вече има опит със стопанисването на проекта "Роял Сити Бизнес Парк", в който наематели са "Софика" и Scalefocus, едни от първите български аутсорсинг компании, отворили офиси в Пловдив.

Компанията има добри партньорски взаимоотношения с почти всички големи фирми от сектора, в който се очаква да бъдат разкрити нови 5000 работни места в следващата една година. 

Основно търсенето се генерира от фирми от IT сферата както и аутсорсинг компаниите, които се разрастват в градове извън столицата. Все повече са и българските компании, които търсят качествени офис площи.

Продължават и процесите на преструктуриране, релокация и оптимизация на пазара. Наемателите се ориентират към голямоформатни офиси, на комуникативна локация, с възможности за изграждане на гъвкави работни пространства. 

"Офис парк Пловдив" ще направи по-ефективна работата на много компании, които навлизат или вече работят в Пловдив и се развиват в областта на аутсорсинг и IT индустрията. 

Според експерти в бранша отварянето на "Офис парк Пловдив" решава един от съществените проблеми на града под тепетата - с ограниченото предлагане на качествени бизнес площи, където да се настаняват компаниите. 

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).