Деветокласник от Пловдив скри топката на данъчните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:22 / 03.05.2017
16534
Последната голяма награда от кампанията "Влез в час с данъците 3" за учебната 2016/2017 година на НАП - портативен говорител, спечели деветокласникът Петър Петров от Професионалната гимназия по електротехника и електроника в Пловдив. Силно запален по компютърната техника и всякакъв друг вид техника, той изучава специалност "Микропроцесорна техника" в ПГЕЕ. 
 
За кампанията разбира от негов близък и успява в последния момент да направи своята регистрация в сайта. За по-малко от два часа той става "младши експерт" по данъчно-осигурително законодателство със само три допуснати грешки от решените всички тестове в кампанията. Дори се чувства достатъчно подготвен и дава съвети на майка си, очаква с нетърпение следващото издание на кампанията.

До края на учебната година на фенстраницата във Фейсбук НАП ще организира куиз, където учениците ще могат да играят за малките поощрителни награди в кампанията - портативно зарядно, слушалки или тефтер с химикалка за тъч скрийн екрани, брандирани с логото на кампанията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).