Ден на самоуправлението в СУ "Св. Св. Кирил и Методий" Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:37 / 10.05.2017
4003
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Св.Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Валя Ликова стана директор на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив в Деня на самоуправлението в училището вчера. В този ден учениците заемат местата на техните преподаватели и ръководители и показват своите умения в преподаването и ръководенето. Заместник-директори бяха ученици от 11 клас.

Събитието е традиционно и се провежда всяка учебна година като учениците, които заемат длъжностите, се избират на база на предварителни критерии. Учениците, които изпълняваха административни и педагогически длъжности, проявиха голям интерес към същността на работата и видяха по нов начин организацията и провеждането на учебния процес.

В този ден ученици от шести клас засадиха цветя в училищния двор в подкрепа на идеята за опазване на околната среда и екологичното равновесие. В голямото междучасие се проведе и друго мероприятие, което се превръща в традиционно за училището - "Най-голямото хоро в училище". На него децата се събират в двора и играят традиционно българско хоро всеки вторник и четвъртък. СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив е училище с традиции при паралелките с изучаване на професия танцьор и професия дизайнер, а също и в паралелките с информационни технологии и английски език.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).